tirsdag 14. august 2012

Drivved!








Drivved ja, tenkt så populært det har blitt! Gammelt tre, egenhendig plukket i fjærasteinene, som har reist og seilt vel og lenge, og som helst må tørkes en stund før det brukes til å skape noe av.

For de av oss som er nevenyttig, eller som evnt. har en "handyman" (heheh..), så er det utrolig og (nesten) ingen grenser for hva man kan lage av denne gjenbruksveden; hagesofa, bord -både til inne og utebruk - krakker, stoler, rammer og som bilder av her - kasser. 

Men for all del, du KAN spare deg turen i fjæra. Du kan også bruke nytt materiale, kjøpe drivvedbeis, og vips så har du den gamle looken :-) Like skjarmerende er det kanskje ikke, men ikke langt unna :-)

Disse kassene og fatet, er nok ikke av gammel ved, men heller forsøkt laget så det ser ut som om de er gamle :-) -og jeg synes de får det godt til, de ser faktisk gamle og slitte ut. Litt sår, riper og sprekker, akkurat slik det skal være!

Det er også ofte brukt tall, bokstaver og symboler på slike kasser for å få de mest mulig autentisk. Samt sort metall til hank for eksempel, også den i rustikk utførelse :-)







Bruk de til oppbevaring, til å ha bladene dine på, til servering, eller som dekorasjon med blomstervaser/krukker og noen kopper på!

Fine er de uansett, gamle eller nye, og praktiske, dekorative og utrolig tøffe!

Har du laget noe av ordentlig og ekte drivved? Fortell gjerne om det i kommentarfeltet!





Ha en fin tirsdagskveld!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar